Haluan nyt esitellä teille hyvän ystäväni Buffen. Hän on mamman vanhempien koira ja vietämme paljon aikaa yhdessä, varsinkin kun nyt majailemme samalla mökillä. Buffe on rodultaan coton de tulear, mutta kulkee aina metsäystävällisessä turkissa. Buffe on kokenut entisessä elämässään kovia; se oli joutunut vaihtamaan kotia monta kertaan, ennenkuin se tuli mummulle ja vaarille. Heidän hoivissaan se on elänyt leppoisaa kotikoiran elämää jo useita vuosia. Buffe on nyt 9-vuotias.

Buffe on hurjan fiksu koira ja mamma kutsuukin sitä usein Albert Einsteiniksi. Sillä on tosin monta muutakin nimeä: Pupuli, Puppis, Sipuli, Spuubel... Rakkaalla koiralla on monta nimeä! Oikea nimi kuitenkin sopii sille kaikista parhaiten, sillä Buffella on tapana pyytää kohteliaasti lupa esim. nojatuoliin hypäämiseen. Silloin se katsoo ihmistä suoraan silmiin ja sanoo: "Buh, buh?"

Iästään huolimatta Buffe on yhä varsin leikkisä, varsinkin jos leikkikaluna on pallo. Solmuluiden päitä se innostuu välillä heittelemään niin, että ihmiset väistelevät ilmassa sinkoilevia luita kauhuissaan. Sellaisen riehumisen jälkeen luunpäitä voi löytyä vaikka kirjahyllyn päältä!

Tässä yksi parhaista kavereistani, jatkoa seuraa!